ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟ چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟ فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران صادر شد+جزئیات و لینک سامانه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استقبال کم فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان تماشای تلویزیون برای چه سنی ممنوع است؟ اسید‌های آمینه به عنوان پیش‌ساز پروتئین‌ها و به عنوان مکمل غذایی «تروما» چهارمین علت مرگ در دنیا  ۱۰ فایده پیاده روی برای سلامت بدن | بهترین زمان پیاده‌روی چه زمانی است؟ بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند چند ساعت در شبانه‌روز بنشینیم، بایستیم و بخوابیم؟ منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس مار سمی در کارگاه تزریق پلاستیک و وحشت کارگران (۱۶ اردیبهشت) عزم جدی برای جلوگیری از «کوتاه قامتی» در کشور واژگونی خودرو در خواف خراسان رضوی ۵ مصدوم برجا گذاشت (۱۶ اردیبهشت) حداقل دوسوم سرطانی‌ها در ایران حتماً زنده می‌مانند| سلول‌درمانی، درمان قطعی سرطان نیست قتل هولناک زن میانسال و دستگیری فرزند بی رحم(۱۶ اردیبهشت)
سرخط خبرها

رتبه نخست ثبت بیماری‌ها به دانشگاه علوم پزشکی مشهد رسید

  • کد خبر: ۲۰۴۳۸۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
رتبه نخست ثبت بیماری‌ها به دانشگاه علوم پزشکی مشهد رسید
مسوول کمیته ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه موفق به کسب رتبه نخست علوم پزشکی کشور در حیطه برنامه‌ ثبت بیماریها (رجیستری) و پیامدهای سلامت شد.

به گزارش شهرآرانیوز دکتر خلیل کیمیافر افزود: این دانشگاه در آخرین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای دومین بار رتبه نخست ثبت بیماری‌ها درمیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را کسب کرد.

وی بیان کرد: طراحی و راه‌اندازی برنامه‌های رجیستری بیماری‌ها و پیامد‌های سلامت از سال ۱۳۹۳ به عنوان یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار می‌رود.

مسوول کمیته ثبت بیماری‌ها و پیامد‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: با توجه به وجود بیش از ۸۰ عنوان برنامه رجیستری در این دانشگاه، مقالات، طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه با استفاده از داده‌های این برنامه‌ها تدوین و اجرا شده است.

کیمیافر گفت: عقد تفاهمنامه با سایر دانشگاه‌های کشور و مراکز بین المللی خارج از کشور از دیگر برنامه‌های کمیته ثبت بیماری‌ها و پیامد‌های سلامت دانشگاه است که از داده‌های این رجیستری‌ها برای تدوین «گایدلاین‌ها» و تصمیم‌گیری در حوزه‌های مدیریت سلامت و مراقبت‌های بهداشتی درمانی نیز استفاده شده است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با افزون بر ۹ هزار دانشجو، ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و حدود ۵۰ مرکز تحقیقاتی در رشته‌های مختلف پزشکی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->